Training. Wassili Zafiris. NLP. RETEC.

Toegang tot je eigen genialiteit (TEG)

Bevrijd je talent, leer over coaching en communicatie. Werk aan je persoonlijke ontwikkeling en ontwikkel meesterschap. Doe mee en krijg Toegang tot je Eigen Genialiteit. Ontwikkel een geniale mindset!

Wil je leren wat neurosemantiek, de nieuwste ontwikkeling op het gebied van NLP, jou kan bieden in coaching, communicatie, talentbevrijding en persoonlijke effectiviteit? Volg dan deze internationaal gecertificeerde training van Wassili Zafiris, de neuro-semantisch pionier in Nederland.

Toegang tot je Eigen Genialiteit (TEG) is een erkende neurosemantiek training! Deze training biedt de mogelijkheid om door te groeien als erkend coach! Wil je in je kracht staan, gepassioneerd leven, leukere relaties? Wil je leren hoe je geest-lichaam-emotie systeem werkt? Wil je weten hoe je met die kennis op een integere manier het beste uit jezelf haalt? Schrijf je dan nu in voor TEG.

Flow

‘TEG’ gaat over hoe je in Flow leert komen. Hoe je je vrij kunt voelen en jouw talenten leert herkennen en inzetten. Je leert je blokkades opheffen waardoor je beter gaat presteren. Je ervaart hoe je gefocust en bevlogen kunt raken. En je ontdekt hoe je mentaal-emotioneel en fysiek in je kracht kunt komen te staan.

De erkende neurosemantiek/ NLP training met internationale certificatie

Je leert 14 technieken waarmee je effectief jezelf en anderen kunt coachen. Je activeert jouw persoonlijk leiderschap, en persoonlijke effectiviteit. Gedurende 3 dagen onderzoek je hoe je jezelf nog beter kunt managen en wat jij kunt doen om je dromen werkelijkheid te laten worden. TEG gaat over zelf-actualisatie, omdat we op zoek gaan naar het beste in onszelf en elkaar. We gaan op zoek naar hoe je tekorten in jezelf daadwerkelijk kunt bevrediging. En hoe je je dromen… leert leven. Door TEG ontdek je hoe je volledig kunt zijn wie je bent en hoe jij je talenten kunt leven. TEG is de erkende neurosemantiek/ NLP training en onderdeel van het meta-coach certificering programma. Dit betekent dat je bij een succesvolle deelname aan de TEG training je kunt deelnemen aan een van de beste coaching opleidingen in de wereld. De meta-coach opleiding!

Wassili haalt het beste uit mensen en uit dit materiaal! Ik vind hem een fantastische trainer.

- Lucas DerksSociaal psycholoog en schrijver van 'Sociale denkpatronen'

Persoonlijk leiderschap

Waarom zou je mee willen doen aan Toegang tot je Eigen Genialiteit? Iedereen wil het beste uit zichzelf halen maar dat lukt niet altijd. Tijdens de TEG training leer je hoe je belemmerende gevoelens en overtuigingen transformeert zodat je jouw beste gemoedstoestanden kunt inzetten voor de doelen die je wilt bereiken.

Professioneel geniaal

Waarom zou je als NLPer, psycholoog, therapeut of coach meedoen aan TEG, Toegang tot je Eigen Genialiteit? Bekijk de video om te ontdekken wat TEG voor jou kan betekenen.

Geniaal in drie dagen

De training Toegang tot je Eigen Genialiteit duurt drie dagen. Hieronder een opsomming van een deel van de onderwerpen die behandeld zullen worden.

Je talenten onderzoeken

 • Het ‘meta-staat’ model leren. Een van de nieuwste ontwikkelingen in NLP en mogelijk een van de krachtigste middelen om diepgaande verandering te bewerkstelligen bij jezelf en anderen.
 • Eigenaarschap leren activeren zodat je krachtig kunt leven en in je kracht leert staan.
 • Jezelf leren Accepteren, Waarderen en Bewonderen m.b.v. meta-staten.
 • Overtuigingen leren veranderen door te leren hoe je ideeën afwijst en bevestigd in jezelf.
 • Hoger plezier en genot leren kennen m.b.v. meta-staten.

De blokkades opheffen die je talenten in de weg staan

 • Hoe verander je aannames effectief? Door ‘concepten’ te leren ‘de-programmeren’.
 • Een gezonde relatie met negatieve emoties leren ontwikkelen.
 • Draken temmen! Destructief gedrag uitschakelen m.b.v. meta-staten.
 • Je lichaam leren coachen om je ideeen en wensen ook uit te voeren.
 • ‘Wonderen’ mogelijk maken door weer ‘als-of’ te leren denken.

Je talenten in leren zetten in nieuwe gebieden

 • Je intenties leren kennen en leren leven.
 • Je talenten gefocust leren krijgen en inzetbaar maken.
 • Excuusloos worden door je excuses m.b.v. meta-staten te stoppen.
 • Innerlijke conflicten oplossen.
 • Je integriteit compleet maken door je talenten en acties op een lijn te brengen.

Meta-staten & neurosemantiek

Met neurosemantische NLP leer je niet alleen wat effectief is van NLP. Je leert wat het effect is van de combinatie van NLP, meta-staten, het betekeniswerk van Viktor Frankl en het zelf-actualisatie werk van Maslow.

In het boek ‘Innovations in NLP’ (i.s.m. 14 NLP vernieuwers waaronder Dilts, Derks, Lawley etc. 2011) van M. Hall en S.R. Charvet wordt het meta-staat model beschreven als één van de belangrijkste vernieuwingen op het gebied van NLP. Wassili is sinds 2000 betrokken bij de meta-staat beweging en geeft sinds 2004 gecertificeerde neuro-semantiek trainingen.

Voor mij persoonlijk waren deze 3 dagen een openbaring, zelfs nu een paar dagen later laat het mij nog niet los. Dag 1 had ik nog wat moeite mijn verstand los te laten, op dag 2 en zeker 3 was dit helemaal weg. Ik wil je dan ook super bedanken voor de manier waarop je ons hebt geholpen in Flow te komen.

- Fons WolffenbuttelASM - BAS Group

We zijn inmiddels 3 weken verder en ik heb werkelijk het gevoel alsof er een “reset-knop” bij me is ingedrukt. Het is onvoorstelbaar hoe 3 dagen intensieve training je leven zo op zijn kop kunnen zetten!!! Waarvoor nu dan ook mijn oprechte dankbaarheid Wassili, je hebt geen idee hoeveel TEG met mij gedaan heeft. Zelfs mijn omgeving merkt het. Het was een life-changing ervaring.

- LisaTEG training juni 2014

Waarom deze training volgen?

Toegang tot je Eigen Genialiteit is ontwikkeld voor iedereen die het beste van neurosemantiek en NLP wil leren en daarmee wil ontdekken hoe je in Flow kunt komen. Flow is een heerlijke gemoedstoestand en een heel waardevolle. Waarom? Met de Flow-staat word het mogelijk om je talent te focussen en tot bloei te laten komen. Daarom is deze training ook voor mensen die hun talenten willen leren richten om ze zo ten volle te gaan benutten. De training helpt je om in je kracht te komen, besluitvaardig te worden en in contact te blijven met je intenties en passies, zodat beslissen een stuk makkelijk wordt. Op deze manier is het de basis van persoonlijk leiderschap, zelf-management en persoonlijke effectiviteit.

Meta-staten

De training is ook ontwikkeld om te leren hoe meta-staten werkt en hoe je het kunt gebruiken. Met deze methode krijg je inzicht in hoe je geest-lichaam-emotie systeem werkt. Voor mensen die al NLP gedaan hebben is de training een echte aanvulling. Je leert zaken die je niet in een NLP opleiding leert. Ook als je een ervaren coach of leider bent zal je de aangeboden methoden waarderen. Wil je leren coachen of leiden dan is TEG mogelijk een van de beste trainingen om je ontwikkeling naar een hoger plan te tillen.

Persoonlijke ontwikkeling

Wil je je jezelf beter managen, meer in je kracht wilt komen, beslis vaardiger worden? Wil je in Flow komen? Wil je meedoen om je persoonlijke ontwikkeling- en effectiviteit een boost te geven? Doe dan mee met TEG. Je leert hoe je jezelf kunt coachen en effectiever communiceren met behulp van de nieuwste communicatie technologieën.

Interview

Beluister ook het interview, ‘Staying in your comfort zone is an illusion‘ over wat flow is. Hoe je ‘in de zone’ komt en meer.

Voor wie is deze training?

Toegang tot je Eigen Genialiteit is dé training voor je persoonlijke groei en ontwikkeling. Voor iedereen die wil leren hoe je dat wat betekenisvol voor je is, om kunt zetten in actie. Hoe je jouw talenten kunt vrij maken en inzetten in die gebieden die belangrijk voor je zijn.

NLP practitioners: Neuro-semantiek is onmiskenbaar een ‘next step’. Michael Hall heeft 50 boeken op zijn naam en wordt door vooraanstaande NLPers erkend als een belangrijke innovator van NLP.

Coaches: TEG is een erkend onderdeel van de meta-coach opleiding. Alle coaches die mee hebben gedaan aan TEG vertellen over enorme vooruitgang in skills.

 • Coaches, of mensen die willen gaan coachen, trainers.
 • Leraren, managers, leiders.
 • Mensen die beter willen leren communiceren en in hun kracht willen leren komen.
 • Voor iedereen die hun focus-staat aan willen kunnen zetten en uit! Zoals acteurs, topsporters, kunstenaars, mensen in hoge druk beroepen zoals beurshandelaren, ondernemers, managers.
 • Wanneer je wilt leren hoe je mensen motiveerd.
 • Als je je persoonlijk leiderschap wilt versterken en je realiseert dat leiderschap begint bij jezelf.
 • Als je effectiever wilt worden.
 • NLP- practitioners, master practitioners en trainers

Artsen kunnen deze training indienen voor opleidingsaccreditatiepunten. Zie ook de FAQ over deze training.

 • Om je talent vrij te maken.
 • Mensen die willen leren hoe je betekenisvolheid en zingeving om kunt zetten in actie.
 • Als je je gemoedstoestanden wilt leren managen.
 • Wanneer je betere beslissingen wilt leren maken.
 • Om effectiever te leren communiceren en de invloed van taal wilt leren kennen en begrijpen.
 • Als je in de bestuurdersstoel wilt zitten in plaats van de bijrijderstoel.

Data & locatie

Deze training duurt drie dagen van 09.30 tot ongeveer 18.30

Neuro-semantiek verkozen in top 5 beste NLP trainingen ter wereld (maart 2020).

Schrijf je in voor 1 februari 2022 en ontvang €50,00 korting én het boek ‘IK BEN niet alleen op de wereld’!

2022

Deel 1: vrijdag 1 april
Deel 2: donderdag 14 en vrijdag 15 april

De training wordt gegeven in IJburg, Amsterdam.

Voorbereiding
Lees Geluk is deprimerendDoe vooral de oefeningen!

Direct inschrijven

Investering

€ 810,-

Deze bedragen zijn BTW-vrij en dus het netto bedrag. Trainingen zijn vaak aftrekbaar, vraag dit na bij de belastingdienst/ adviseur.

Vroegboekkorting voor 20 september €50,00 én het boek ‘IK BEN niet alleen op de wereld’!. €760,00 i.p.v. €810,00. Stuur een mail om hier gebruik van te maken.

Bij het bedrag zijn de volgende zaken inbegrepen:

 • Drie-daagse training;
 • Koffie, thee en versnaperingen;
 • Syllabus;
 • Internationaal erkend certificaat;
 • De mogelijkheid om de neuro-semantische practitioner training te doen door na TEG de training ‘Geniaal Leven’ (4 dagen) te volgen. Zie onderaan deze pagina.
 • Na TEG kunt je ook andere neuro-semantische trainingen doen.
 • De mogelijkheid om door te groeien als coach naar de internationaal erkende meta-coach opleiding.
 • De mogelijkheid om 5 coachgesprekken tegen reductie (40 euro korting per uur) te voeren, deze gesprekken kunnen ook voorafgaand aan de training plaatsvinden;
 • Meerdere assistent coaches om te zorgen dat alle deelnemers goede begeleiding krijgen;
 • De mogelijkheid om de training nog een keer te doen om het leren te verdiepen met een aanzienlijke reductie van de kosten.
 • Meedoen met de vervolg training ‘Identiteit Update’, met korting! I.p.v. 799,00 euro, 649,00 euro.

TOTAAL PAKKET

Training inclusief intensieve persoonlijke begeleiding: drie dagen training en vijf coach gesprekken (met korting!). Intensieve begeleiding met groot resultaat.
Neem contact op

Wat vinden anderen?

Een overzicht van verschillende deelnemers aan eerdere trainingen en hun reacties, bevindingen en feedback! Zowel in tekst als beeld!
Bekijk feedback

Veelgestelde vragen

Klik hier voor een lijst met veel gestelde vragen over de training Toegang tot je Eigen Genialteit en trainingen in het algemeen.
Ga naar de faq