Training. Wassili Zafiris. NLP. RETEC.

In je kracht!

De workshop voor persoonlijk empowerment en persoonlijk leiderschap.  De essentie van invloed, gezag & persoonlijke kracht. In je kracht! Een twee daagse training die je niet mag missen.

Persoonlijke kracht geeft het vermogen om de uitdagingen waar je voor staat onder ogen te komen. Persoonlijke kracht is de basis van het gevoel dat jij ‘dingen in beweging kunt zetten’, dat je geen slachtoffer (van het leven) bent, dat jij kunt kiezen en dat je ongekende krachten bezit waarmee jij je leven richting en vorm kunt geven.

 • Hoeveel ‘innerlijke kracht’ ervaar jij op dit moment in je leven op een schaal van 0 tot 10?
 • Hoeveel persoonlijke kracht zou jij willen ervaren en ontwikkelen?
 • In welke mate begrijp je op dit moment hoe jij je persoonlijke kracht ontwikkelt?
 • Hoe graag wil je jouw persoonlijke kracht ontwikkelen?
 • Sta je in je kracht?

In je kracht staan

Vol vertrouwen effectief reageren op wat er gebeurt

Hoe herken je dat je persoonlijke kracht verminderd is? Het zou kunnen dat je dingen vermijdt zoals lastige gesprekken of carrière uitdagingen. Het kan zijn dat je overweldigt wordt door bijvoorbeeld emoties, kritiek, of simpelweg de blikken van andere mensen. Je persoonlijke kracht is ook verminderd als je wel weet wat je wil, maar het maar niet lukt om dit voor elkaar te krijgen.

Zou jij weer het gevoel willen hebben dat je in alle lastige situaties in je kracht kan blijven, bij jezelf, krachtig vol vertrouwen, zodat je weer effectief kan reageren op wat er gebeurt in jezelf en je omgeving? Zou jij jezelf weer willen kunnen leiden? Je gedachten, emoties en acties richting willen kunnen geven?

Volg dan nu de workshop IN JE KRACHT!

"Mensen die persoonlijke kracht ervaren, hebben een gevoel van ‘aangeleerd optimisme’ in plaats van ‘aangeleerde hulpeloosheid’ (M. Seligman) waarbij ervaren wordt dat welbeschouwd ‘niemand je iets kan laten denken of voelen, en niemand er voor kan zorgen dat jij iets zegt of doet’."

Wat leer je?

Je krijgt een helder beeld van wat jouw doelen zijn om er voor te zorgen dat je in je kracht blijft op de momenten dat het werkelijk nodig is.

 • Je wordt je bewust van jouw eigen reactiepatronen.
 • Je zal veel minder last hebben van onzekerheden, twijfel, je opgelaten voelen en irritatie.
 • Je zal je sterker voelen, beter bij anderen aan kunnen sluiten, je makkelijker kunnen verbinden, meer durf ontwikkelen.
 • Je wordt assertiever.
 • Je kunt jezelf veel beter leiden en in het vizier houden wat jouw visies zijn.
 • Je doet verrassende ontdekkingen over wat de oorzaken zijn van jouw ‘uit je kracht gaan’. En leert om met onverwachte middelen in je kracht te komen en te blijven.
 • Je energie gaat stromen en je ervaart een gevoel van bevrijding.
 • Je legt het fundament om jezelf te blijven leiden en anderen te kunnen leiden.

Het doel is om deze ideeën diep het spiergeheugen in te krijgen, zodat jij ervaart hoe je jouw eigen verhaal kunt schrijven. Je schrijft zelf het script voor hoe jij je leven wil leiden. Zo leer je om op basis van ‘je hoogste intenties’ op integere manier ‘jouw’ leven te leiden in plaats van dat je te laten leiden door de intenties van anderen of ‘de zaak’.

Je zult leren hoe je met lastige emoties omgaat en wat de kracht is van complexe gemoedstoestanden zoals bijvoorbeeld: acceptatie, waardering, ontzag, toestemming, intentionaliteit, focus. Want wanneer deze gemoedstoestanden je referentie kader worden, veranderd je je manier van kijken naar jouw wereld.

"Het inzicht dat ik en ook echt alleen ik verantwoordelijk ben voor wat ik denk, voel, zeg en doe heeft mij zoveel vrijheid en kracht gegeven. Dank je wel voor deze transformerende dagen!"

- Tessa JolFotograaf & journalist

Hoe kom je in je kracht?

Empowerment begint bij vier krachten- gedachten, gevoelens, spraak en gedrag

Met behulp van onze ‘4 krachten’ maken wij een ‘mentale kaart’ van de werkelijkheid en op basis daarvan ondernemen we actie. Vanuit de ideeën in ons achterhoofd construeren wij betekenis. Op basis daarvan trekken we conclusies, en bepalen we wat ‘echt’ voor ons is, wat we geloven en behoren te geloven. Onze ‘betekenissen’ steunen of ondermijnen ons. Als je jouw krachten leert beïnvloeden kun je jouw waarneming sturen, je betekenissen veranderen en je gevoelens richting geven.

Heb jij invloed op je gedachten, gevoelens, emoties en gedrag?

Om dingen voor elkaar te krijgen proberen we vaak de externe wereld te beïnvloeden, dat lukt niet altijd. De basis van invloed ligt namelijk bij het vermogen om jezelf te kunnen beïnvloeden! In je kracht staan is de gevoelde ervaring dat jij invloed uit kunt oefenen op je gevoelens, gedachten, wat je zegt, hoe je dat zegt en hoe je je gedraagt, los van wat er in je omgeving gebeurt.

Voor wie is deze training?

 • Wil je vol zelf-vertrouwen en assertief functioneren.
 • Wil je jouw grenzen leren kennen en een stevige kern ontwikkelen.
 • Wil je leren om vanuit persoonlijke kracht en empowerment jezelf te leiden om de juiste keuzes te maken.
 • Wil je vol kracht de uitdagingen van werk en privé aan gaan.
 • Wil je ontdekken hoe je jou zelf leert leiden zodat je anderen makkelijker kan begeleiden.
 • Wil je deze dingen effectief, to the point en snel leren? Dan is deze intensieve training uitermate geschikt voor jou.

"De workshop ‘In je kracht!’ en vooral het gevoel wat het teweeg heeft gebracht, heb ik als zeer bijzonder ervaren. Had dit van te voren niet kunnen bedenken.” 6 weken later: “Ben nog steeds zo enthousiast over de manier hoe jij de workshop hebt gegeven. Ben me veel bewuster van dat wat ik denk of zeg ‘van mij’ is en heb het idee dat ik meer voel dan ik ooit gedaan heb. Dank je wel."

- Jacqueline Wijchers

Data & locatie

Deze workshop duurt 2 dagen van 09.30 tot 17.00 uur.

Twee intensieve en complete dagen waarbij alle facetten van kracht niet alleen besproken worden maar, nog veel belangrijker, het lichaam in gecoacht. Want alleen vanuit de gevoelde ervaring snappen we de betekenis van onze kracht.

Workshopdata in 2022
Binnenkort beschikbaar.

De training wordt gegeven in IJburg, Amsterdam.

Direct inschrijven

Investering

Deelname aan deze workshop kost € 435,-

Deze bedragen zijn BTW-vrij en dus het netto bedrag. Trainingen zijn vaak aftrekbaar, vraag dit na bij de belastingdienst.

Bij het bedrag zijn de volgende zaken inbegrepen:

 • Koffie, thee en versnaperingen;
 • Syllabus;
 • De mogelijkheid om 5 coachgesprekken tegen reductie te voeren, deze gesprekken kunnen ook voorafgaand aan de training plaatsvinden;
 • Lees hier meer over de soorten coaching die ik aanbied.
 • De mogelijkheid om na de workshop te praten over een mogelijk vervolg traject (bijv. de workshop herhalen om het leren te verdiepen met een aanzienlijke reductie van de kosten).

Extra intake gesprek

Je kan je nu ook opgeven voor een uitgebreid intake gesprek van 1,5 uur om je leerbehoefte nog duidelijker in kaart te brengen.
Intake en training samen voor € 697,50.

Neem contact op

"Uiteindelijk ben jij de bezitter van de enige echte menselijke vrijheid, de vrijheid om te kiezen en beslissen wat jij denkt, voelt, zegt en doet." Viktor Frankl

- Jacqueline Wijchers