Op tv & video

Een beknopt overzicht van de video’s en televisie optredens van en over Wassili. Bekijk ze hier, of ga direct naar de pagina van Wassili op YouTube.

Beyond Depression

Een film van Lucas Derks over Wassili’s onderzoek naar depressie in het Engels. Guiding psychotherapy clients from being depressed to enjoying their life again, takes a radical shift in approach. Depression is mostly seen as a disease, caused by an hormonal imbalance in the brain, diagnosed by DSM5. However, when you look at the real (3) mayor causes and in detail, at the complexity of the depressed person’s experience, fresh psychotherapeutic insights do appear. Wassili takes us beyond the accepted, false, paradigm, and shows ways to overcome this serious misery. Kijk op de boek pagina om meer te leren over depressie.

De invloed van onze emoties op ons leven

Relatie Emotie Therapie en Coaching (RETeC) is misschien wel een van de meest doortastende nieuwe methoden wanneer het gaat over relatie vraagstukken en emotionele vraagstukken. RETeC is ontstaan uit de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van neurowetenschappen en levert veelbelovende resultaten. Lees meer op de blog pagina.

Toegang tot je Eigen Genialiteit

Waarom zou je als NLPer, psycholoog, therapeut of coach meedoen aan TEG, Toegang tot je Eigen Genialiteit? Bekijk de video om te ontdekken wat TEG voor jou kan betekenen. Bekijk de ‘methode’ pagina voor meer informatie.

The First WorldWide Crisis YOU can DO something about

Een animatiefilm, gemaakt door Wassili over de ‘menselijke natuur’ en hoe je je diepste drijfveren kunt inzetten om dat te doen wat je ECHT belangrijk vindt.

Wat is Coaching?

Interview met Wassili Zafiris over zijn visie op coaching en zijn coach praktijk. Meer weten? Ga naar de coaching pagina.

Keynote op het jaarlijkse NLP congres

Ben Steenstra en Wassili Zafiris geven hun keynote tijdens het negentiende Nederlandse uitwisselingscongres voor NLP en provocatief coachen n.a.v. hun boek “Ik BEN niet alleen op de wereld”.

Interview met Berry Koeleman en Wassili Zafiris

Berry Koeleman interviewed Wassili over zijn achtergrond, geschiedenis en filosofie.

Organisatie verandering en teamwerk

Wassili heeft grote Europese reorganisaties begeleidt zoals die van Pentax Europa, maar ook het Nederlands Dames Volleybal team op weg naar de Olympische kwalificatie. Wat maakt zijn werk effectief en wat is zijn kijk op systeem verandering?

Meaningful Profit Award

Open dialoog over ‘Co-creating Meaningful Profit’ met als sprekers: Ben Steenstra, Sanders Scherphuis, Wassili Zafiris, Harmen van Doorn (PIF world), Petrosjan Damen, Simon Sinek.

In de jury van de Meaningful Profit Award: Guido Braam (Kirkman Company), Wassili Zafiris (Coach), Ben Steenstra (Quince).

Dagvoorzitter van Flatgarden #3: Rens de Jong (BNR).

Neuro-Semantiek en NLP

Interview met Wassili Zafiris over de rol van neuro-semantiek binnen NLP en zijn werk.

Wassili en zijn trainingsbureau

Wassili ontwikkeld en geeft trainingen. Een van de redenen waarom deze effectief zijn is dat Wassili de onderliggende vraag in een organisatie zeer goed boven water weet te krijgen. Daarom zijn zijn training niet alleen herkenbaar voor het personeel maar ook nauwkeurig toegespitst op de behoefte.

Wat is Genialiteit?

Genialiteit is hetzelfde als ‘meesterschap’, het vermogen om een vaardigheid uitermate goed te beheersen. In dit interview wordt kort uitgelegd welke mentaal-emotionele aspecten een rol spelen bij meesterschap.

5 vragen over veerkracht

Een kort interview met Wassili Zafiris over veerkracht en weerbaarheid.

Wat is de ‘sluimerende motivatie crisis?’

Dit is een presentatie over ‘motivatie en de menselijke natuur’. N.a.v. het boek ‘IK BEN niet alleen op de wereld’ hebben wij de Meaningful Profit Award in het leven geroepen. Deze presentatie gaat over 1 kern aspect van Meaningful Profit- ‘de sluimerende motivatie crisis’.

Het boek EETlust

Wassili en Aranka praten over hun boek ‘EETlust’. Een smakelijke ontmoeting met de topkoks van de wereld. Aranka en Wassili zijn de wereld rond gereisd om de beste chefs van de wereld te interviewen. Ze hebben de chefs in de keuken en daarbuiten leren kennen.

Interview bij Veronica televisie

Wassili is uitgenodigd om te praten over NLP en coaching bij Veronica. Deel 1.

Interview bij Veronica televisie

Wassili is uitgenodigd om te praten over NLP en coaching bij Veronica televisie. Deel 2.