AlgemeenBlogCoaching

Feedback

By 21 January 2013 June 9th, 2021 No Comments

Feedback

Ik kreeg van de week een mailtje van Ben Steenstra waar hij uitlegt wat begeleiding bij Wassili voor hem heeft gedaan. Ik kreeg er een grote glimlach van zijn feedback op mijn gezicht en dacht dat dit wel eens een leuke ‘blog’ zou kunnen zijn. Dank je Ben!

Soms kun je zelf beter niets zeggen…

“De trainingen van Wassili zijn voor iedereen een waardevolle aanvulling. Of je nu diep in de put zit of je kiplekker voelt, je zult er altijd iets uithalen. Wassili geeft je inzicht in jezelf en je functioneren en heeft regelmatig een verrassende blik op de wereld en het leven. Het bijzondere aan zijn trainingen en methodiek is dat er nooit verteld wordt wat je kunt of moet doen. De methodiek die hij gebruikt tijdens de trainingen laat je zelf de antwoorden vinden die bij je passen waardoor je ook zelf tot nieuwe inzichten komt.

Voor je het door hebt overwin je angsten, onzichtbare blokkades of heb je het gevoel dat er een blok van je been valt en je weer vrij kunt bewegen. De methodiek wordt in trainingen zo individueel en doelgericht toegepast dat het zelfs in groepsverband per persoon op maat lijkt ontwikkeld. Dat in combinatie met het empathisch vermogen van Wassili geeft zelfs de personen met de grootste weerstand toegang tot zijn of haar diepere zelf. Het is dan ook keer op keer geweldig om te zien hoe daarom iemand in soms slechts 2 dagen een enorme transformatie kan ondergaan.

Geen trucje

De methodiek is geen trucje om even te leren en dan ben je er wel. Het is meer een openbaring die je een nieuwe kijk op elke situatie in je leven geeft waarin het even tegen zit. Het laat je kijken naar hoe jij met een situatie en jouw waarheid om gaat. En daar valt altijd nog wel iets in te leren. Daarom volg ik zelf nog regelmatig een training of doe ik regelmatig nog een oefening. Het is in die zin net als Yoga. Het geeft je innerlijke rust, maar vergt ook oefening.

Ik heb zelf dankzij Wassili en zijn trainingen op verschillende gebieden kunnen transformeren. Gehaast en angstig voor fouten naar meer geduldig en tolerant bijvoorbeeld. En situaties die ik vroeger uit ergernis of wanhoop liever uit de weg ging of erg onhandig aanpakte zijn nu een welkome aanvulling op mijn dag. Niet omdat de situaties veranderd zijn, maar omdat mijn kijk op wat de situatie werkelijk is, wat dit met me doet en hoe ik daar mee om wil gaan is getransformeerd. Ik ben gaan geloven dat we de wereld om ons heen vaak niet kunnen veranderen, maar hoe we daar licht en liefdevol mee om gaan kunnen we wel aanleren. Dankzij de trainingen van Wassili lukt het mij meer en meer om van elke dag een feestje te maken. En dat is niet alleen prettig voor mij, maar ook voor mijn omgeving.”

– Ben Steenstra

[button-blue width=”185″ page=”../trainingen”]Lees meer over trainingen[/button-blue]

Leave a Reply