Life coach Amsterdam

Wat is life coaching?

Life coaching is een inspirerende vorm van coaching. Life coaching helpt je om doelen te bereiken en problemen op te lossen. Zowel in de werk als privésfeer. Life coaching is een vorm van persoonlijke coaching waarbij levensvragen onderzocht kunnen worden. Bijvoorbeeld: het ontdekken van je talenten en passies. Het stellen van gezondheids- en fitnessdoelen. Een betekenisvoller leven leiden. Beter omgaan met conflicten, tegenslagen en kritiek. Belemmerende gevoelens veranderen. Negatieve emoties transformeren. Het vergroten van je zelfvertrouwen.

Wat doet een life coach?

Wat een life coach precies doet hangt af van zijn opleiding en achtergrond. Effectieve personal coaching vereist een enorme hoeveelheid kennis. En het vereist veel ervaring. Wassili is zo een zeer ervaren personal coach. Hij heeft kennis van performance coaching. Hij werkt met topsporters, piloten en beurshandelaren. Hij helpt cliënten met zingevingsvraagstukken. Wassili lost diepgaande emotionele problemen op met de door hem ontwikkelde RETEC methode. Zijn specialisaties bestrijken het gebied van persoonlijk leiderschap tot health coaching. Van het helpen vinden van innerlijke rust. Tot het oplossen van innerlijke conflicten. Van het blootleggen van blinde vlekken. Tot het weer durven dromen. Van een gevoel van leegte. Tot zin in het leven voelen. Wassili komt vaak zeer snel tot de kern met zijn verrassende methoden.

Wil je zonder angst, onzekerheid en zelftwijfel leven? Wil je schaamte en schuldgevoelens leren loslaten? Wil je leren hoe je jouw irritaties verandert? Ben je klaar met onmacht en hulpeloosheid? Wil je ontdekken hoe je jouw diepste overtuigingen verandert? Hoe je kansen kunt grijpen? Wil je onbelemmerd leven en groeien? Wil je jouw persoonlijke effectiviteit vergroten? Je competentie met coaching verbeteren? Of je minder bezig houden met de mening van andere mensen? Of gewoonweg werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Ben je op zoek naar een Life Coach in Amsterdam of online coaching? Schrijf je in voor een intakegesprek voor Life Coaching. Lees meer over coaching op de coach blog en de relatie blog.

Vraag nu een intakegesprek aanBel direct voor meer info

Of ga terug naar coaching.

Toepassingen voor life coaching

Een life coach kan helpen bij het vinden van een goede balans tussen werk en privé. Met behulp van persoonlijke coaching leer je omgaan met stress. De top in je vak en sport behalen. Je leert hoe je in je kracht kunt komen. Daarnaast helpt een personal life coach bij het verbeteren van je communicatie. Het oplossen van emotionele blokkades. En ook onzekerheden over geld oplossen zodat je meer kans op welvaart hebt. Wil je weten of jouw vraag beantwoord kan worden door middel van life coaching? Neem dan contact op of schrijf je direct in. Voor vragen over je loopbaan kijk op loopbaan coaching. Voor specifieke werkgerelateerde vragen is business coaching de beste optie. Ben je herstellende van een burn-out of denk je dat je een burn-out hebt schrijf je dan in voor burn-out coaching.

Accreditaties
Gecertificeerd internationaal meta-coach, met zeer veel aanvullende kennis en ervaring. Zie ook mijn biografie.

Deze video is onderdeel van het kunstwerk van DashNDem op de Biënnale van Athene 2013. 11 top life coaches uit de hele wereld zijn gevraagd om mee te werken aan een videokunstwerk om de Grieken ‘uit’ de crisis te coachen. In ‘Reaching Re-birth’ coachen de coaches bezoekers van de Biënnale d.m.v. videoboodschappen. 150.000 bezoekers hebben de installatie gezien.

Wassili praat over pessimisme, hopeloosheid en slachtoffergevoelens. Hij begeleid de kijker naar hoe je deze gevoelens veranderen kunt naar optimisme.

Een life coach traject

 • Het life coachingstraject begint met het intakegesprek van een uur. Zowel life als online coaching. De intake zorg voor meer helderheid over jouw coachvraag en de te bereiken doelen. Tijdens de vervolggesprekken lossen we de belemmeringen op die je in de weg staan. Stap voor stap bewegen we dichter naar je doelen toe. Life coaching is een op de persoon afgestemde manier van persoonlijke ontwikkeling. Dit betekent dat elke stap dichter naar het doel nieuwe uitdagingen zichtbaar maakt. Het doel van life coaching is om doelen te bereiken en belemmeringen te veranderen.
 • De duur van een coachingstraject is gemiddeld tussen de 3 tot 8 gesprekken (1 tot 1,5 uur per keer). Transformatie en zo efficiënt mogelijk werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling zijn daarbij belangrijk.
 • Maak gebruik van 50% korting bij het intakegesprek!
 • Bij deelname aan een van mijn trainingen krijg je 5 coachgesprekken met korting.
 • Bij behoefte aan langere termijn coachingstraject kan je in een keer 10 coachuren aanschaffen met pakketkorting.
 • De locatie is IJburg, Amsterdam. Afspraken kunnen ook op locatie, bij bedrijven en overheden. Tevens maak ik gebruik van ‘Skype coaching’, coach sessie via Skype videoverbinding. De resultaten zijn uitstekend.
 • De kosten van een personal life coach zijn in vele gevallen aftrekbaar. Vraag naar de mogelijkheden bij je eigen adviseur. Deze methodiek wordt helaas nog niet vergoed door verzekeraars.

Intakegesprek met een top life coach in Amsterdam

Altijd al eens willen ontdekken wat een life coaching voor jouw persoonlijke ontwikkeling kan betekenen? Maak daarom nu gebruik van een intake coachsessie van een uur met Wassili Zafiris voor de helft van de prijs (€ 87,50)! Naast deze korting heb jij gegarandeerd:

 • Verrassend nieuwe inzichten in je probleem.
 • Meer helderheid over wat je wilt bereiken.
 • Beweging in jouw situatie (of relatie).
 • Gevoel van richting en energie.
 • Duidelijkheid over ‘wat nu?’

“Coaching bij Wassili is 1000 keer effectiever, daadkrachtiger, positiever, bevrijdender en actiever dan het geluister van een met zichzelf in de knoop zittende Freudiaanse psycho therapeut. Zij zijn niet op zoek naar een oplossing, maar naar het zware donkere probleem. Daardoor kom je er niet meer uit. Wassili zoekt naar oplossingen, ook voor je zware donkere problemen. We gaan door tot we de oplossing hebben gevonden. Wassili werkt effectief”

- Stephan Pröppertegen vriend wiens vrouw psycho therapeute is

Vraag nu een intakegesprek aan!

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en druk op Verzenden. Ik neem daarna zo spoedig mogelijk contact met je op om een datum in te plannen voor een intakegesprek.

  Voornaam

  Achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Optioneel bericht

  Door dit formulier te verzenden ga ja akkoord met de privacyverklaring.

  Wassili gebruikt deze gegevens alleen om direct met je in contact te komen en verder nergens voor.

  Wassili is voormalig lid van het Europese Nominatie Comité (ENCO) van de ICF voor de Leiderschapsposities in de Europese raad van advies, RAC.