Coaching

Verrassend nieuwe inzichten, helderheid over wat je wil en kan, een gevoel van richting en energie

Coaching is de zelf-actualisatie methodiek van de 21ste eeuw. Het maakt verborgen kwaliteiten vrij, leert jou alles te halen uit werk en privé en je dromen ook echt te leven.

Je zoekt een coach, je bent op de juiste plek aangekomen!

Ik beloof je een doorbraak.

Een coach is een vertrouwenspersoon en er op gericht om de cliënt in zijn/haar kracht te brengen. Er voor te zorgen dat je met meer eigenwaarde en zelfvertrouwen de ‘deur uit gaat dan waar je mee binnen gekomen bent’. Iemand die jou echt kan helpen om je problemen te transformeren en doelen te helpen bereiken.

International Coach Federation

Wassili Zafiris is een van de meest vooraanstaande coaches en trainers in Nederland. Hij is specialist in ‘verandering’, spreker, facilitator, opleider en auteur met meer dan 25 jaar ervaring. Als gecertificeerd meta-coach, erkend leiderschapscoach (Robert Dilts, USA) en voormalig ICF (Internationale Coach Federatie) bestuurslid zet hij zich in voor de professionalisering van het coach vak. Hij is Fellow bij de IIOPM en faculteitslid van de University for Entrepreneurship & Innovation. Daarnaast is Wassili is Climate Leader en ambassadeur van Al Gore’s ‘Project Reality’ in Nederland.

Wassili boekte successen o.a. in het begeleiden van topsporters, waaronder het Nederlands Dames Volleybal team. Ook begeleidt hij ‘topsporters’ in het bedrijfsleven en particulieren met werk- en levensvraagstukken.

Zijn populaire en twee maal genomineerde boek ‘IK BEN niet alleen op de wereld’ (i.s.m. Ben Steenstra) heeft velen geïnspireerd om betekenisvol te gaan ondernemen. Is het voor jou ook tijd om een andere weg in te slaan? Bestel het boek hier!

Coachgesprekken ook via Skype of Facetime!

Mental coaching

Wil je leren hoe je de kracht van je eigen mindset kunt gebruiken om je problemen daadwerkelijk op te lossen en ongekende vermogens vrij te maken in jezelf?

Meer over mental coaching

Life coaching

Transformeer obstakels en leer beslissingen nemen zodat je volledig aanwezig kunt zijn in werk, gezondheid en relaties. Je kan meer dan je denkt!

Meer over life coaching

HSP coaching

Ben je te gevoelig? Voel je je te afhankelijk van ‘sfeer’? Komt kritiek te hard binnen? Begrijpen mensen je niet? Wacht niet langer, al deze issues zijn op te lossen…

Meer over HSP coaching

Burn-out coaching

Ontdek hoe coaching je helpt om weer energie te krijgen, je veerkracht te vergroten en je weerbaar te voelen. Coaching brengt je weer in je kracht bij tegenslagen en stress.

Meer over burn-out coaching

Depressie coaching

Meer dan 10 jaar onderzoek naar depressie en levenslust heeft geresulteerd in een coaching methode waarbij donkere gedachten daadwerkelijk weer licht worden.

Meer over depressie coaching

Business coaching

Een coach met zeer veel ervaring is de aangewezen persoon om ondernemers of business vraagstukken over de inhoud of de relatie aan te kunnen spiegelen.

Meer over business coaching

Carrière & Loopbaan coaching

Twijfels over je toekomst? Niet kunnen kiezen? Coaching helpt je om scherp te krijgen waar het voor jou nu over gaat zodat je jouw toekomst zelfverzekerd vorm kunt geven.

Meer over carrrère en loopbaan coaching

Team coaching

Veel teams gebruiken slechts een klein deel van de potentie van de teamleden. Leer hoe je samenwerkt, onderlinge issues oplost en een uitzonderlijke resultaten behaald.

Meer over team coaching

Wat is een meta-coach?

Een meta-coach is gespecialiseerd om de betekenis achter iemands woorden bloot te leggen. Om met jou op zoek te gaan naar denkpatronen die je in de weg staan en de kaders die je kunnen helpen om jouw hoogste intenties te verwezenlijken. Een meta-coach gaat ervan uit dat ‘hoe betekenisvoller iets is’ hoe meer motivatie iemand ervaart. Vandaar dat een meta-coach altijd ‘op zoek gaat’ naar de diepe (vaak onbewuste) betekenissen die iemand bij zich heeft. Daarnaast onderzoekt een meta-coach samen met jou, hoe jij jouw vaardigheden zo effectief mogelijk kan inzetten en zelfs bevrijden. Om dat wat je betekenisvol vindt om te kunnen zetten in actie. Een meta-coach brengt betekenisvolheid en meesterschap samen!

De coaching is een rollercoaster geweest van eyeopeners, ik voel me heel anders dan toen ik hier binnenkwam… En jij was een rots in de branding!

- Ineke

WAAROM EEN (META-) COACH?

Wat zijn de 10 redenen om je te laten coachen door een coach?
Lees het hier

BEN JIJ BIJ DE JUISTE COACH?

Een goede coach vinden is niet altijd even makkelijk. Zes punten waar je op moet letten bij het zoeken.
Lees het hier

Zelf-actualisatie en persoonlijke groei

Dit begint als je voorbij jouw tekorten kan bewegen naar je Zijns-behoeften, het gebied waar jouw grootse potentieel ligt.

Veel mensen kennen de piramide van Maslow. Wat niet iedereen weet is dat deze piramide onderverdeeld is in twee lagen. Een onderste laag, de ‘tekorten’ behoeften en een bovenste laag, die van de ‘Zijns’-behoeften. Wanneer de tekortbehoeften door belemmerende overtuigingen blijven bestaan en steeds moeten worden aangevuld, komen de ‘Zijns’-behoeften niet aan bod.

Zoals de ondernemer die zich elke dag voorneemt om bezig te zijn met de lange termijn, maar daar door de dagelijkse druk, tegenslag en stress steeds weer niet aan toe komt. En de lerares die bang is voor afwijzing, waardoor ze haar werkgever blijft pleasen. Ze wil wel anders, maar haar ‘tekorten’ blijven haar gedrag in stand houden, met een ‘burn-out’ tot gevolg. Of de persoon die maar steeds tegen dezelfde angsten en onzekerheden aan blijft lopen, er ‘van alles’ aan heeft gedaan, maar niet vooruit komt.

Coaching, een investering in jezelf

Coaching is een investering die leidt tot meer helderheid, benutten van mogelijkheden, het maken van betere keuzes en een leven vol passie.

Kortom een investering met uitzonderlijk rendement.

Wat is er mooier dan je werkelijke zelf (her)ontdekken, en dat zo krachtig te maken, dat je zonder schroom het volle leven instapt. Geen angst: je verandert niet, je vindt degene die je bent, en je wilt nooit meer terug.

- Stephan Pröpper

Intake gesprek met een topcoach

Altijd al eens willen ontdekken wat een topcoach voor je kan betekenen? Maak nu gebruik van een intake coach gesprek van een uur met Wassili Zafiris voor de helft van de prijs (€ 87,50)!

Gegarandeerd:

 • Verrassend nieuwe inzichten in je probleem.
 • Meer helderheid over wat je wilt bereiken.
 • Beweging in jouw situatie (of relatie).
 • Gevoel van richting en energie.
 • Duidelijkheid over ‘wat nu?’

Een coach traject

 • De duur van een coach traject is gemiddeld tussen de 3 tot 8 gesprekken (1 tot 1,5 uur per keer).  Transformatie en zo efficiënt mogelijk te werken zijn daarbij belangrijk.
 • Maak gebruik van 50% korting bij het intake gesprek!
 • Bij deelname aan een van mijn trainingen krijg je 5 coachgesprekken met korting.
 • Bij behoefte aan langere termijn coaching kan je in een keer 10 coachuren aanschaffen met pakket korting.
 • De locatie is IJburg, Amsterdam. Afspraken kunnen ook op locatie, bij bedrijven en overheden. Tevens maak ik gebruik van ‘Skype coaching’, coaching via Skype video verbinding. De resultaten zijn uitstekend.
 • Coaching is in vele gevallen aftrekbaar. Vraag naar de mogelijkheden bij je eigen adviseur. Deze methodiek wordt helaas nog niet vergoed door verzekeraars.

Vraag nu een intakegesprek aan!

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en druk op Verzenden. Ik neem daarna zo spoedig mogelijk contact met je op om een datum in te plannen voor een intakegesprek.

  Voornaam

  Achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Optioneel bericht

  Door dit formulier te verzenden ga ja akkoord met de privacyverklaring.

  Wassili gebruikt deze gegevens alleen om direct met je in contact te komen en verder nergens voor.

  Wassili is voormalig lid van het Europese Nominatie Comité (ENCO) van de ICF voor de Leiderschapsposities in de Europese raad van advies, RAC.